» » "ΕΦΙΑΛΤΗΣ» για Πατρινή δημοσιογράφο και ηθοποιό: Χρησιμοποίησαν την φωτογραφία της… και δίνουν δάνεια με τη σέσουλα!
Top for 24 hours

"ΕΦΙΑΛΤΗΣ» για Πατρινή δημοσιογράφο και ηθοποιό: Χρησιμοποίησαν την φωτογραφία της… και δίνουν δάνεια με τη σέσουλα!

τον μπελά της έχει βρει στο facebook η πατρινή δημοσιογράφος και ηθοποιός... Νατάσα Μανώνα! Όχι ένα αλλά…. Τρία ψεύτικα προφίλ δημιούργησε άγνωστος με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ότι… δίνει δάνεια! Η Νατάσα Μανόνα ειδοποιήθηκε προ ημερών για το συμβάν, έκανε ότι μπορούσε αλλά τελικά… άκρη δεν βρήκε! Τα συγκεκριμένα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από το προφίλ της, έχουν δημιουργήσει άλλες σελίδες και … υπόσχονται δάνεια με τη σέσουλα! Η δημοσιογράφος δήλωσε πως έκανε τις δέουσες ενέργειες προς το Facebook, όμως της απάντησαν πως «έλεγξαν τα συγκεκριμένα προφίλ και δεν παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας»! Προφανώς οι διαχειριστές της ιστοσελίδας που έλαβαν την καταγγελία θεώρησαν «περιττό» να ελέγξουν τις φωτογραφίες.

Η Νατάσα Μανόνα ειδοποίησε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για το συμβάν. Ζήτησε δε και την βοήθεια τρίτων ώστε η υπόθεση να φθάσει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πηγή
Related: ""ΕΦΙΑΛΤΗΣ» για Πατρινή δημοσιογράφο και ηθοποιό: Χρησιμοποίησαν την φωτογραφία της… και δίνουν δάνεια με τη σέσουλα!" ↓
Last News