» » Τσελέντης για Πανεπιστημιακούς της Πάτρας: "Όταν θα φτάσουν στο πάτο θα είμαι εκεί να τους δώσω το χέρι ...να ξεπλύνουν τη λάσπη από τα μάτια τους" - Σήμερα κάθεται στο "σκαμνί"
Top for 24 hours

Τσελέντης για Πανεπιστημιακούς της Πάτρας: "Όταν θα φτάσουν στο πάτο θα είμαι εκεί να τους δώσω το χέρι ...να ξεπλύνουν τη λάσπη από τα μάτια τους" - Σήμερα κάθεται στο "σκαμνί"

Λάβρος ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών και Καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, κατά... προσώπων του Πανεπιστημίου Πατρών. Με μήνυμα - ανακοίνωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, ο κ. Τσελέντης, κατακευρανώνει χωρίς ωστόσο να τα κατονομάζει, πρόσωπα και την συμπεριφορά που επέδειξαν όπως υποστηρίζει ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας, στο έργο και στην προσπάθεια του να αναδείξει και να εξοπλίσει το Σεισμολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών. "Λυπάμαι για τα 18 χρόνια που "πεταξα" σαυτο το χώρο τα ατελείωτα ξενύκτια, τη κούραση να γεμίζω τα βουνά της Δυτ. Ελλάδας με σεισμογράφους τη στιγμή που κάποιοι άραζαν στο δημοσιουπαληλήκι τους και το ωράριο των 10-12", επισημαίνει με ιδιαίτερο νόημα ο κ. Τσελέντης για να καταλήξει "Είμαι περήφανος που απο εδώ και πέρα ανήκω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών και τους εύχομαι καλή τύχη και να ξεπλύνουν τη λάσπη απο τα μάτια τους..... όταν θα φτάσουν στο πάτο θα έμαι εκει να τους δώσω το χέρι" Η ανάρτηση στο FB: "Αυτο είναι το ευχαριστώ, που τους έφτιαξα απο το μηδέν ένα σεισμολογικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας, τους εφερα 15 εκ ευρώ ερευνητικα προγράμματα, οργάνωσα και εκπαίδευσα μια ομάδα άριστων επιστημόνων, έδωσα 17 διδακτορικές διατριβές, έγραψα συγγράμματα, προέβαλα το Πανεπιστήμιο (τους) παγκόμια αλλά κυριαρχεί η εμπάθεια, η ζήλεια και το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Τι να κάνουμε πρεπει να καταλάβουν οτι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα, λυπάμαι για τα 18 χρόνια που "πεταξα" σαυτο το χώρο τα ατελείωτα ξενύκτια, τη κούραση να γεμίζω τα βουνά της Δυτ. Ελλάδας με σεισμογράφους τη στιγμή που κάποιοι άραζαν στο δημοσιουπαληλήκι τους και το ωράριο των 10-12. Είμαι περήφανος που απο εδώ και πέρα ανήκω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών και τους εύχομαι καλή τύχη και να ξεπλύνουν τη λάσπη απο τα μάτια τους..... όταν θα φτάσουν στο πάτο θα 'μαι εκει να τους δώσω το χέρι." Στο μεταξύ σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ο Καθηγητής Σεισμολογίας θα καθίσει στο "σκαμνί" στα Δικαστήρια Πατρών.. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών μήνυσε τον κ. Τσελέντη για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή δήλωση που φέρεται να είχε κάνει στο παρελθόν. Σύμφωνα με την αναφορά, ο Καθηγητής Σεισμολογίας είχε δηλώσει ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών, τον εμποδίζει να αναπτύξει το έργο του.
Related: "Τσελέντης για Πανεπιστημιακούς της Πάτρας: "Όταν θα φτάσουν στο πάτο θα είμαι εκεί να τους δώσω το χέρι ...να ξεπλύνουν τη λάσπη από τα μάτια τους" - Σήμερα κάθεται στο "σκαμνί"" ↓
Last News