» » Απίστευτο κι όμως γερμανικό! Τι άλλο φτιάχνει η Audi εκτός από αυτοκίνητα; [photo]
Top for 24 hours

Απίστευτο κι όμως γερμανικό! Τι άλλο φτιάχνει η Audi εκτός από αυτοκίνητα; [photo]

Αν νομίζετε ότι η Audi παράγει μόνο αυτοκίνητα, γελιέστε. Το Ingolstadt εκτός από γραμμή παραγωγής έχει και... κρεοπωλείο, το οποίο παρασκευάζει premium λουκάνικα!

Το αγαπημένο πιάτο των υπαλλήλων της Audi είναι τα λουκάνικα. Όχι όμως όποια και όποια αλλά τα συγκεκριμένα που παράγει η ίδια η εταιρεία! Όσο και αν ακούγεται παράξενο, υπάρχει κρεοπωλείο της Audi, στο οποίο ο χασάπης χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά της περιοχής, παρασκευάζοντας λουκάνικα που οι πάντες θεωρούν ανώτερα αυτών που πωλούνται στα super market και στα γύρω μαγαζιά. Η παραγωγή μάλιστα κάθε άλλο παρά είναι μικρή. Πέρυσι διατέθηκαν περισσότερα από 1.000.000 λουκάνικα! Μόνο στα διαλείμματα και στο μεσημεριανό, οι εργάτες της φίρμας κατανάλωσαν 460.000 weisswurste και 110.000 currywurste. Αν επιτρεπόταν και η μπύρα, τότε η γραμμή παραγωγής της Audi θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στη Γερμανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αλλάξτε την εμφάνιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας σε 2 λεπτά! Δείτε πως...

Στα αγαπημένα μας αυτοκίνητα και μηχανές, προσπαθούμε να δώσουμε την εμφάνιση και το στυλ που μας αντιπροσωπεύει. Τα νέα πλαίσια πινακίδων για...

Διαβάστε περισσότερα »
Related: "Απίστευτο κι όμως γερμανικό! Τι άλλο φτιάχνει η Audi εκτός από αυτοκίνητα; [photo]" ↓
Last News