» » Παρουσία Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ.
Top for 24 hours

Παρουσία Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά στο... περίπτερο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", κατά τη διάρκεια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το διάστημα 10-19 Σεπτεμβρίου 2016. Καθημερινά, τις ημέρες λειτουργίας της 81ης Δ.Ε.Θ., στο περίπτερο του Συλλόγου βρίσκονταν Σαμαρείτες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ενημέρωναν τους επισκέπτες για τη λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς και για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος ώστε να γίνει δότης μυελού των οστών. Όλες αυτές τις ημέρες το περίπτερο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου και καταγράφηκαν πολλές αιτήσεις εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Related: "Παρουσία Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" στο πλαίσιο της 81ης Δ.Ε.Θ." ↓
Last News