» » Αυτός είναι ο 26χρονος που σκόρπισε το θάνατο σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην Ιαπωνία!
Top for 24 hours

Αυτός είναι ο 26χρονος που σκόρπισε το θάνατο σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην Ιαπωνία!

Τον θάνατο σκόρπισε ένας 26χρονος άνδρας σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην πόλη Σαγκαμιχάρα της Ιαπωνίας... Τα ιαπωνικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του δράστη, ο οποίος σκότωσε 19 ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρά άλλους 25, λέγοντας πως «θέλει να απαλλάξει τον κόσμο από τους ανάπηρους». Πρόκειται για τον 26χρονο, Σατόσι Ουεμάτσου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται αυτή την ώρα είχε απολυθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την εν λόγω μονάδα. Τα 19 θύματα στο κέντρο φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία στην Ιαπωνία, δέχθηκαν την επίθεση του άντρα με το μαχαίρι ενώ κοιμόντουσαν, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης.. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλα 25 άτομα που φιλοξενούνταν στο κέντρο, που βρίσκεται κοντά στο Τόκιο. Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί πραγματικό σοκ, καθώς τα θύματα είναι αθώοι άνθρωποι, δήλωσε ο Γιοσιχίντε Σούγκα αξιωματούχος της ιαπωνικής κυβέρνησης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο.
Related: "Αυτός είναι ο 26χρονος που σκόρπισε το θάνατο σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην Ιαπωνία!" ↓
Last News