» » Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους!
Top for 24 hours

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου, για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους... Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο άτομα που κατάγονται από τη Βουλγαρία, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις εξαπάτησης. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εξιχνιάσει περίπου 40 υποθέσεις εξαπάτησης Oι δύο άνδρες που προσήχθησαν χθες τελικά συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, αλλά και παράβαση του τελωνιακού κώδικα , αφού στο σπίτι του ενός βρέθηκαν 800 γραμμάρια παράνομου κομμένου καπνού. Πρόκειται για 48χρονο και 42χρονο Βούλγαρο, που έμεναν μόνιμα στο Αγρίνιο. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν αναλάβει το εισπρακτικό κομμάτι της όλης επιχείρησης, έρχονταν δηλαδή σε επαφή με τα θύματα, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Related: "Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξαπατούσε ηλικιωμένους!" ↓
Last News